Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην εξωτερική περιφερειακή οδό, στη σύνδεση με την ΠΑΘΕ, πριν από τη γέφυρα του Αξιού. Η εικόνα μετά το σοβαρό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη κόβει την ανάσα. 



Θεσσαλονίκη: Φορτηγό έπεσε από γέφυρα - Τι συνέβη

Το φορτηγό έπεσε από γέφυρα, με τις πίσω ρόδες να στέκονται πάνω και το βαρύ όχημα να έχει ακινητοποιηθεί κάθετα. Το φορτηγό, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Τρόμος στην Τσιμισκή - Οδηγούσε αμέριμνος στο αντίθετο ρεύμα (Βίντεο)

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 11:00 στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στη σύνδεση με την ΠΑΘΕ, πριν από τη γέφυρα του Αξιού ποταμού.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ γίνονται εκτροπές στην κυκλοφορία. Δεν είναι ακόμη γνωστή η κατάσταση υγείας του οδηγού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Διερχόμενοι οδηγοί άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο στο Διαδίκτυο από το σημείο του ατυχήματος. Στο μεταξύ, τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή συνεχίζονται και τροχονόμοι προσπαθούν με τις παρεμβάσεις τους να τα λύσουν.
@radiothessaloniki945 Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην εξωτερική περιφερειακή #rthess #thessaloniki #rain #accident ♬ original sound - Radio Thessaloniki 94,5