Για επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωση που έκανε στη δημόσια τηλεόραση. Μίλησε για φαινόμενα βροχών και καταιγίδων στα δυτικά και τη Θράκη, ενώ προϊόντος του χρόνου θα πιάσουν περισσότερες περιοχές. Η Τετάρτη λογίζεται ήδη ως βροχερή ημέρα. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός αλλάζει σε ό,τι αφορά τους ανέμους, που γυρίζουν νότιοι, και τις βροχές και τις καταιγίδες, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου. Από το μεσημέρι της μέρας πρόκειται να εκδηλωθούν βροχές στα δυτικά και τη Θράκη, που θα δυναμώσουν κατά τις απογευματινές ώρες, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προς τις νυχτερινές ώρες, οι συννεφιές επίσης θα πυκνώσουν και θα δώσουν βροχές.

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις νυχτερινές ώρες, με περισσότερες βροχές αλλά και καταιγίδες, στα δυτικά, την ανατολική Πελοπόννησο και τα Δωδεκάνησα, ενώ και στη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Κυκλάδες αλλά και την Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, κατά τόπους μέχρι 5-6 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια θα κυμανθεί στους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.



Καιρός: Θα βρέξει στην Αττική 


Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια κατά τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, ωστόσο προς το απόγευμα και το βράδυ της ίδιας μέρας οι συννεφιές θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές από αργά τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα 4 με 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία το πρωί θα έχουν αρκετό ήλιο με κάποια σύννεφα, τα οποία προς τις απογευματινές ώρες θα αρχίσουν να πυκνώνουν, ενώ από αργά τη νύχτα, στα πιο δυτικά και κεντρικά τμήματα, θα εκδηλωθούν τοπικές ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι νοτιάδες στα 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Η αστάθεια φέρεται να επικρατήσει τόσο την Πέμπτη 23 όσο και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.