Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σε σχολείο, αυτή τη φορά σε γυμνάσιο του Περιστερίου,  όπου ανήλικη δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριές της για ασήμαντη αφορμή.

Στο βίντεο του Star φαίνεται η μαθήτρια να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από 3 συμμαθήτριές της στο προαύλιο του σχολείου.

Το ένα κορίτσι κρατούσε τη μαθήτρια για να μη σηκωθεί και η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη. Κάποια στιγμή η 14χρονη προσπαθεί να ξεφύγει και τότε δέχεται δυνατές κλοτσιές στα πόδια.

Περιστέρι: "Φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου", λέει ο πατέρας της μαθήτριας


«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο», δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

Τον άγριο ξυλοδαρμό της δεκατετράχρονης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και μάλιστα τράβηξαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Φαίνεται να απολαμβάνουν τις βιαιότητες που βλέπουν... και κανείς δεν προσπαθεί να τις χωρίσει.

«Πήγαμε στο ΠΑΙΔΩΝ, την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι… στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την Αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι "θα σε αποτελειώσουμε" και τέτοια…», δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας.


Η Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλλουν μήνυση.

Αγανάκτηση στους γονείς για τα περιστατικά βίας στα σχολεία


Το πρωί γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το γυμνάσιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά.

«Ψυχολόγους στα σχολεία. Θέλουμε βοήθεια από την πολιτεία», δήλωσε ο γονιός ενός παιδιού.

«Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία. Έχουμε σαφή πλέον αύξηση της παιδικής εγκληματικότητας, η οποία ξαφνικά μετατρέπεται σε σκληρή. Όλες οι ενέργειες της Αστυνομίας είναι σε συνάρτηση και με άλλα υπουργεία και να βρουν λύσεις…», ανέφερε ο ειδικός αστυνομικός διοικητής Μπαλάσκας.