Νέα ψυχρή εισβολή στα Βαλκάνια το προσεχές Σαββατοκύριακο δείχνουν σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου οι αρχικές ενδείξεις των προγνωστικών μοντέλων για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, ο οποίος ανάρτησε χάρτες με τις προβλέψεις των μοντέλων, σημειώνει ότι είναι ακόμα αδιευκρίνιστο το πώς θα επηρεάσει τον καιρό στην Ελλάδα αυτή η ψυχρή εισβολή.

Τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι ψυχρές αέριες μάζες θα κινηθούν από την Ανατολική Ευρώπη προς τα Βαλκάνια.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου με βάση το προγνωστικό μοντέλο της Βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, UKMO.

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα!

Μετά την σταδιακή στροφή των ανέμων κυρίως από την Τρίτη σε νοτιάδες και την άνοδο της θερμοκρασίας και τις τοπικές βροχές που αυτοί αναμένεται να φέρουν σε αρκετές περιοχές της χώρας έως και την Παρασκευή, ενδιαφέρον για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παρουσιάζει το "τρέξιμο" του έγκυρου προγνωστικού μοντέλου της Βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, UKMO όπου θέλει νέα κατεβασιά αρκετά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια!!!

Το αν αυτές θα επηρεάσουν και με ποιο τρόπο τον καιρό και την Ελλάδα θα το βλέπουμε καθημερινά στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15!

Για να μη χάνετε τον ...καιρό σας
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Φίλες και φίλοι καλησπέρα! Μετά την σταδιακή στροφή των ανέμων κυρίως από την Τρίτη σε νοτιάδες και την άνοδο της θερμοκρασίας και τις τοπικές βροχές που αυτοί αναμένεται να φέρουν σε αρκετές περιοχές της χώρας έως και την Παρασκευή, ενδιαφέρον για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παρουσιάζει το "τρέξιμο" του έγκυρου προγνωστικού μοντέλου της Βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, UKMO όπου θέλει νέα κατεβασιά αρκετά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια!!! Το αν αυτές θα επηρεάσουν και με ποιο τρόπο τον καιρό και την Ελλάδα θα το βλέπουμε καθημερινά στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15! Για να μη χάνετε τον ...καιρό σας ;) Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, 19 November 2023