O δάσκαλος που αποπλάνησε μαθήτριά του σε δημοτικό σχολείο στην Ερέτρια κρίθηκε ένοχος και σε  δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ευβοίας.

Ο δάσκαλος είχε κατηγορηθεί για κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με ανήλικο παιδί κάτω των 14 ετών και άνω των 12 την περίοδο για την οποία κατηγορείται, καθώς και για πορνογραφία και κατοχή φωτογραφικού υλικού με ανήλικο.



Το δικαστήριο επικύρωσε την αρχική ποινή κάθειρξης 12 ετών, με την οικογένεια της κοπέλας να κάνει λόγο για νομική δικαίωση, όπως αναφέρει το eviathema.

Ο δάσκαλος και υποδιευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Ερέτριας φέρεται να σύναψε ερωτική σχέση με μαθήτρια, την οποία γνώριζε απ' όταν εκείνη ήταν μαθήτριά του στο δημοτικό σχολείο.

Μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την πράξη του, με τους αστυνομικούς να έχουν εντοπίσει στο κινητό του εκατοντάδες φωτογραφίες και μηνύματα, στις οποίες φαίνονταν σε περιπτύξεις με το παιδί. 

Στο δικαστήριο άλλαξε στάση όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ και δήλωσε αθώος, λέγοντας πως είναι θέμα σκευωρίας. Η θεωρία του δεν έπεισε το δικαστήριο που του επέβαλε 12ετή φυλάκιση.