Συγκλονίζει η 19χρονη από τη Χαλκιδική για τη φωτιά που έβαλαν στο σπίτι της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας δύο φίλες της το 2021, λόγω του ότι έφυγε από τη νυχτερινή τους έξοδο μαζί με το αγόρι της μιας.

Διαβάστε επίσης: Χαλκιδική: Ζήτησε συγγνώμη η 19χρονη που έβαλε φωτιά στο σπίτι της φίλης της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας (Βίντεο)

«Ο πατέρας μου με έψαχνε στα αποκαΐδια»,  ξεσπάει η 19χρονη, η οποία μίλησε σήμερα (Παρασκευή 17/11/2023) στην εκπομπή T-Live και εξιστόρησε όλα όσα έγιναν στη Χαλκιδική πριν από δύο χρόνια, όταν οι δύο κοπέλες πήραν μπουκάλια με οινόπνευμα και έβαλαν φωτιά στο σπίτι της μετά τη νυχτερινή τους έξοδο.

Πώς έβαλαν φωτιά στο σπίτι της στη Χαλκιδική οι δύο φίλες της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

«Είχαμε πιει πολύ αλκοόλ και έπρεπε κάποια στιγμή, γύρω στις 4 το πρωί, να γυρίσουμε σπίτι μας. Εγώ τότε ήμουν 16 χρονών και δεν μπορούσα να περπατήσω, γιατί είχα καταναλώσει πολύ αλκοόλ και είχα ζαλιστεί πολύ. Τότε, προσφέρθηκε ο σύντροφος της κατηγορούμενης να μας γυρίσει στα σπίτια μας με το μηχανάκι του.

Εκείνες δεν ήθελαν καθόλου, ήθελαν να περπατήσουν και η απόσταση ήταν 4 χιλιόμετρα και μέσα στο δάσος. Εγώ δεν μπορούσα καν να περπατήσω. Στον δρόμο για να πάμε στο σπίτι μου, είπαμε να με φέρει στο σπίτι μου. Εντέλει ήμουν πολύ χάλια ούτε θυμάμαι και πάρα πολλά πράγματα», εξιστορεί η Ελένη.

Το θύμα συνάντησε στο ίδιο μαγαζί τις δύο κατηγορούμενες, με τις οποίες γνωρίζονταν και ήταν φίλες από το δημοτικό. Όμως, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κατανάλωσαν πολύ αλκοόλ.

Δεν συνέβη τίποτα με το αγόρι της φίλης μου, λέει η 19χρονη

Η 19χρονη εξήγησε ότι ξύπνησε στον καναπέ του σπιτιού του αγοριού της φίλης της, επειδή δεν μπορούσε να γυρίσει στο δικό της γιατί ήταν σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση από το αλκοόλ. Στην εκπομπή διευκρινίστηκε ότι δεν συνέβη τίποτα με το αγόρι της φίλης της.

«Ξύπνησα στον καναπέ και οι αστυνομικοί μου είπαν ότι ξέσπασε μια πυρκαγιά. Ήρθα και είδα το σπίτι μου καμένο, οι γονείς μου ήταν άλλοι άνθρωποι, δεν τους αναγνώριζα. Πιστεύω ότι μπορεί να μου έριξαν κάτι στο ποτό μου, γιατί πραγματικά δεν θυμόμουν τίποτα», συμπλήρωσε η 19χρονη.

«Η θεία μου δεν μπορούσε να φύγει, είχε και το μωρό μαζί, την αδελφή μου και έπρεπε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι να κατέβει. Πήγε στο νοσοκομείο γιατί είχε αναπνευστικά προβλήματα και ο πατέρας μου με έψαχνε μέσα στα αποκαΐδια μαζί με τους πυροσβέστες, επειδή δεν είχα κοιμηθεί ποτέ εκτός σπιτιού», δήλωσε η 19χρονη.

"Δεν το έκρυψαν, είχαν πει παντού ότι έκαψαν το σπίτι μου"

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκρυψαν. Είχαν πει παντού ότι έκαψαν το σπίτι μου. Κόμπαζαν και γελούσαν ότι έκαψαν το σπίτι μου», απάντησε η 19χρονη στην ερώτηση πώς κατάλαβε ότι οι δύο φίλες της έβαλαν τη φωτιά στο σπίτι της και παραλίγο να σκοτώσουν τη θεία και την αδερφή της στο διαμέρισμα από πάνω.

«Ο πραγματικός λόγος είναι η ζήλια, αυτό πιστεύω. Κατάλαβαν ότι δεν θα γινόταν τίποτα με τον φίλο της, ήξεραν ότι δεν ήμουν σε καλή κατάσταση για να περπατήσω, είχα κάνει εμετούς πριν. Για μένα ήταν η αφορμή για να κάνουν ό,τι έκαναν», κατέληξε η 19χρονη.

Η μία κατηγορούμενη δηλώνει σήμερα ότι είναι μετανιωμένη. Η άλλη κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξης.