Άγνωστοι διέρρηξαν κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας στην Κηφισίας τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τις κινήσεις τους να καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι δράστες ήταν τρεις και «χτύπησαν» λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τη διάρρηξη να διαρκεί συνολικά 3 λεπτά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, οι διαρρήκτες αφού έβαλαν μπροστά στην είσοδο του καταστήματος το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο ώστε να μη γίνεται αντιληπτή η διάρρηξη, στη συνέχεια, σύμφωνα με την περιγραφή του ιδιοκτήτη, έκοψαν ένα κομμάτι τσίγκου που κρατάει το ρολό, το σήκωσαν 20 εκατοστά και αφού έσπασαν την τζαμόπορτα σύρθηκαν μέσα στο κατάστημα.

Διαβάστε ακόμα: Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη: Πέντε 14χρονοι ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους

Συνολικά οι διαρρήκτες, όπως είπε στην ΕΡΤ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, πήραν 68 κινητά τηλέφωνα, τα οποία έβαλαν σε ένα καφάσι που κρατούσαν.

Στη συνέχεια, οι δράστες έφυγαν με το αυτοκίνητο, το οποίο άφησαν ένα στενό πιο κάτω από το κατάστημα που βρίσκεται απέναντι από την πρεσβεία του Κουβέιτ στην Κηφισίας.

Διάρρηξη σε κατάστημα με κινητά στην Κηφισίας: Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο