Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτονται για τη δράση του 42χρονου youtuber στο Κερατσίνι, ο οποίος φέρεται να βασάνιζε ΑμεΑ σε live μετάδοση.

Μαζί με τον 42χρονο από το Κερατσίνι που έχει προφυλακιστεί για τον βασανισμό δύο νεαρών παιδιών με νοητική αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση, υπάρχει και ακόμη ένας συνεργάτης που φαίνεται να είχε… ηγετικό ρόλο.

Σύμφωνα με καταγγελίες στο LIVE NEWS, οι δυο τους φαίνεται αρχικά να συνεργάζονταν στις ζωντανές συνδέσεις που έκαναν επί πληρωμή, αργότερα όμως ο καθένας τους έκανε ξεχωριστές μεταδόσεις με ανάλογο περιεχόμενο. Στο Κερατσίνι η φρίκη όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση. 

Διαβάστε επίσης: Κερατσίνι: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος youtuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε live streaming

Ο άνδρας με το παρατσούκλι «αρχηγός» φαίνεται να είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας. Κάνει ζωντανές συνδέσεις μέσω πλατφόρμας και συνδρομητές τον πληρώνουν ανάλογα από τη δυσκολία των challenge.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη φρίκη στο Κερατσίνι

Το LIVE NEWS επικοινώνησε με άνθρωπο που εμφανίζεται στα βίντεο του «αρχηγού» στο Κερατσίνι και η αντίδρασή του ήταν αυτή:

Δημοσιογράφος: Είμαι ο Κυριάκος Μαντούβαλος και ψάχνω λίγο την ιστορία αυτήν με το…

Μέλος: Ωχ, από το MEGA μου είπες, ε; Θα μου δώσεις ένα λεπτό γιατί αυτήν τη στιγμή είμαι έξω, να πάω μια στιγμή σπίτι;

Το τηλεφώνημα κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες. Την ίδια ώρα, ο «αρχηγός» κάνει ζωντανή μετάδοση και το τηλέφωνό του χτυπάει για… βοήθεια:

– Λέγε τι να κάνω. Να τους πω 2-3 πράγματα;

– Πρέπει να φτιάξουμε την υπερασπιστική γραμμή σωστά.

– Να του πω ότι δεν ξέρουμε τίποτα να τελειώνουμε;

– Τι δεν ξέρουμε τίποτα; Γιατί χαζοί είναι;

Ψάχνουν και οι δύο να δουν τι θα απαντήσουν στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Εγώ να τους πω ότι αυτά τα δύο stream είναι ξεχωριστά, εμείς δεν έχουμε πειράξει κανένα από τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς δεν έχει γίνει. Στέγη πρόσφερες, φαγητό, ρούχα και όλα αυτά. Την αλήθεια θα πω.

– Θα σε διπλαρώσει ο «Εισαγγελάτος», ρε μ@λ@κ@, θα σε κάνει τούμπα, θα σε κάνει ρόμπα.

Και τότε απαντάει στο LIVE NEWS αυτά που συνεννοήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση να ισχυριστούν.

– Καμία σχέση το stream το οποίο συλλάβανε τον κύριο, ο οποίος είναι γνωστός, είχε τραμπουκίσει τον άνθρωπο που κάνουμε εμείς τα live. Στο ένα stream γίνονταν ακραιότητες, χτυπήματα και καμία σχέση το δικό μας».

Από τότε και έπειτα άρχισαν οι αντιδράσεις του αρχηγού… σε live streaming.

«Εγώ είχα κάνει μία φάση, εγώ streamαρα. Με αυτά και με αυτά με κάποιον τρόπο μαζευτήκανε κάποια άτομα, με αυτά τα άτομα χτίσαμε κάτι ωραίο, ο κόσμος το γούσταρε, το στήριξε, το αγάπησε. Δεν γίνεται να τρώμε κράξιμο και πρήξιμο για το τίποτα, δεν λέει, να ξέρετε».

Τα δύο άτομα με νοητική αναπηρία για τα οποία κατηγορείται ο 42χρονος ότι κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση σήμερα βρίσκονται ξανά στο σπίτι του «αρχηγού». 

Διαβάστε επίσης: Κερατσίνι: Είχε συλληφθεί και για άλλες παράνομες πράξεις στο παρελθόν ο Youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ

 "Από την αφάνεια τους κάναμε superstars"

 «Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις, γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους».

Σε δηλώσεις τους στην κάμερα του LIVE NEWS τις προηγούμενες μέρες έλεγαν για τον αρχηγό πως:

– Αυτός δεν πρόσφερε τίποτα, ούτε λεφτά που μας χρωστάει. Δεν μας έδωσε τίποτα, ούτε στα παιδιά εδώ πέρα.

– Πόσα λεφτά σας χρωστάει;

– Πολλά, πάρα πολλά.

Μετά τη σύλληψη του 42χρονου, η 21 ετών κοπέλα με τον 25χρονο φίλο της συνεχίζουν τις ζωντανές συνδέσεις στο πλευρό του επονομαζόμενου «αρχηγού».