Θύμα ληστείας έπεσε η υπάλληλος στο φαρμακείο που διατηρεί ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας στο Κερατσίνι. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ ο δράστης κατάφερε να αρπάξει 250 ευρώ από το ταμείο και να τραπεί σε φυγή.

Η υπάλληλος του φαρμακείου που διατηρεί ο Σπύρος Μαρτίκας στην περιοχή του Κερατσινίου πάλεψε κυριολεκτικά με τον ληστή. «Για κάποια στιγμή, 10 λεπτά περίπου, δεν είχα κόσμο στο φαρμακείο. Μπήκε μέσα, μου είπε να πάρει τα λεφτά και ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας. Αυτός να προσπαθεί να πάρει τα χρήματα, εγώ να τον σπρώχνω», ανέφερε στο MEGA η βοηθός φαρμακείου.

Ληστεία στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα: «Δεν σκέφτηκα τίποτα» λέει η υπάλληλος

«Δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την στιγμή, εάν κράταγε κάτι. Απλά όρμηξα για να προστατεύσω εμένα την ίδια, αλλά και τον χώρο του φαρμακείου» συμπλήρωσε.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η υπάλληλος να σπρώχνει και να χτυπά τον δράστη, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι.

«Το τόλμησε χωρίς να το σκεφτεί. Ήταν αντανακλαστική η κίνησή της να προστατέψει τη δουλειά της, τον εαυτό της. Αυτό ήταν που με τρόμαξε πολύ. Κανονικά θα πρέπει να απομακρυνόμαστε, να του λέμε “πάρε ότι θες και φύγε” για να είμαστε ασφαλείς», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:



Ο ληστής αφού άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την αστυνομία.

Με πληροφορίες από MEGA