Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του βρέφους από το Βόλο. Ακόμη θρηνεί και η πόλη για τον χαμό του βρέφους που έφυγε μέσα από την αγκαλιά του παππού του όταν τους παρέσυρε μηχανή.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του βρέφους που μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Λίγες ημέρες έχουν περάσει από όταν οδηγός μηχανής παρέσυρε τον παππού του που το κρατούσε στην αγκαλιά. Η νεαρή μητέρα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάνοντας έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον δρόμο και να μην καταναλώνουν αλκοόλ. «Να σταματήσουν να χάνονται ζωές στον δρόμο» ζήτησε η μητέρα.

 «Δεν έρχεται πίσω το παιδί μου. Δε θέλω να το θυμάμαι (το περιστατικό). Θέλω να μείνει η μνήμη του παιδιού μου όπως την είχα, ζωντανή» είπε. 

Διαβάστε επίσης: Βόλος - Τροχαίο με θύμα βρέφος: Το άτυπο αποτέλεσμα του αλκοτέστ του οδηγού μηχανής έδειξε 0,85 με επιτρεπτά όρια 0,10-0,40 (Βίντεο)

Η οικογένειά της είναι σοκαρισμένη, όπως και ο πατέρας της που κρατούσε το τεσσάρων μηνών βρέφος στα χέρια του πριν τον χτυπήσει η μηχανή. «Θα το βαφτίζαμε Δήμητρα, από την πεθερά μου» ανέφερε η νεαρή μητέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος οδηγός της μηχανής μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.