«Πρόκειται για κλασική περίπτωση παλιανθρώπου. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα τον δω μπροστά μου για να του πω πόσο άνανδρος είναι», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, κατά την είσοδό του στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπιδων, όπου μεταφέρθηκε και θα απολογηθεί η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, για το περιστατικό στην Άνω Γλυφάδα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 11/11.

Απέδωσε υπαιτιότητα στον οδηγό της μοτοσικλέτας, λέγοντας ότι όχι μόνο προκάλεσε ζημιά στο όχημά της, αλλά την εξύβρισε χυδαία και την απείλησε.

Επίσης, είπε ότι η μοτοσικλέτα δεν εμβολίστηκε από το αμάξι της Βατίδου, αλλά ανατράπηκε, καθώς σ' εκείνο το σημείο στην Άνω Γλυφάδα δεν υπάρχει δρόμος και πως κανείς δεν μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα.

*Διαβάστε εδώ: Εύη Βατίδου: Απολογείται με δικηγόρο υπεράσπισης τον Αλέξη Κούγια


Εύη Βατίδου: Αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Σημειώνεται ότι ο κ. Κούγιας χθες μετέβη με τον γιο τους στο νοσοκομείο, όπου επισκέφθηκαν την τραυματία σύζυγο του μοτοσικλετιστή, εις βάρος του οποίου επίσης έχει υποβληθεί μήνυση από την κ. Βατίδου.

Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.