Εργαλείο που θα βοηθήσει τους μαθητές, κυρίως εκείνους που βρίσκονται στα... αίματα λόγω Πανελλαδικών Εξετάσεων αλλά το περιβάλλον τους δεν έχει την άνεση να τους προσφέρει κανονικό φροντιστήριο ή δυσκολεύεται ιδιαιτέρως, θα είναι το δωρεάν ψηφιακό φροντιστήριο που θα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024, όπως εκτιμάται. Θα αφορά στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά, ενώ οι μαθητές της τρίτης λυκείου είναι . Το ρεπορτάζ έρχεται από την εφημερίδα «Τα Νέα» και αναπαράγεται από το MEGA. 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Προ των πυλών το δωρεάν φροντιστήριο, όπου εκπαιδευτικοί θα παραδίδουν «ιδιαίτερα» μαθήματα μέσω μιας οθόνης.

Η εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει ότι η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο με τα μαθήματα Νέα Ελληνικά και Μαθηματικά.



Τον Σεπτέμβριο του 2024 τα μαθήματα όλων των τάξεων θα υπάρχουν μέσα σε αυτή την πλατφόρμα.

Για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις το μάθημα θα έχει μορφή διαδραστική, με τους μαθητές να κάνουν τις ερωτήσεις στους καθηγητές σε πραγματικό χρόνο.

Πρόκειται για μία πρακτική που θα είναι πολύ βοηθητική τόσο για μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όσο και για μαθητές που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε φροντιστήρια.