Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια, με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου να επιτίθεται λεκτικά στον Πέτρο Κουσουλό.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλούσε ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ο θείος, η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης του επιτέθηκαν λεκτικά.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ο Πέτρος Κουσουλός προσήχθη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, ύστερα από μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε στο πλατό του Live News και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν


«Όπως ορίζει ο νόμος, προσήχθη στο ΑΤ και αφού έδωσα και τις δικές μου εξηγήσεις στον εισαγγελέα αφέθηκα ελεύθερος… Αυτή τη στιγμή έχω εγκληθεί για κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί και για κάτι το οποίο πραγματικά εκτιμώ ότι είχε προσχεδιαστεί. Δέχτηκα μια απίστευτη επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης αλλά στη συνέχεια όταν είδαν ότι εγώ ουσιαστικά δεν τσίμπησα σε αυτήν την επίθεση, εξυφάνθηκε ένα άλλο σχέδιο, ότι εγώ δήθεν έκανα κάποιες χειρονομίες προς την κατηγορούμενη», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Και συνέχισε ο Πέτρος Κουσουλός: «Εκτιμώ ότι εάν δεν υπήρχαν κάμερες, θα είχαν αποπειραθεί να με χτυπήσουν κιόλας. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων και να καταλάβουμε ότι ο δημοσιογράφος ούτε διώξεις ασκεί ούτε προφυλακίζει ούτε παίρνει καταδικαστικές αποφάσεις».