Πανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης 8/11 στη ΔΟΥ Βόλου, όταν ένας από τους υπαλλήλους της δημόσιας επιχείρησης λογομάχησε έντονα με πολίτη, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο και η αστυνομία.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το πρωί της Τετάρτης 8/11, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, πολίτες που βρέθηκαν στην εφορία έγιναν μάρτυρες του ακραίου συμβάντος.


Τι συνέβη στη ΔΥΟ Βόλου

Αρχικά, υπάλληλος της εφορίας επιτέθηκε φραστικά σε γυναίκα, η οποία περίμενε στην ουρά να εξυπηρετηθεί.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ζευγάρι που πωλούσε λάδι αμφιβόλου ποιότητας σε λαϊκή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη γυναίκα συνόδευε ο γιος της, ο οποίος όταν άκουσε τον υπάλληλο της εφορίας να επιτίθεται φραστικά στη μητέρα του, έχασε την ψυχραιμία του, εξοργίστηκε και άρχισε να πετάει καρέκλες, φωνάζοντας δυνατά.

Στην εφορία επικράτησε πανικός. Οι υπόλοιποι πελάτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν, απομακρύνθηκαν και ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Από τους εμπλεκόμενους αποφασίστηκε να μην κατατεθούν μηνύσεις και δεν σημειώθηκε καμία προσαγωγή, ενώ λίγη ώρα μετά επέστρεψαν στα καθήκοντά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας σχετικά με το εν λόγω περιστατικό.