Σοβαρά τραυματίστηκε ακροβάτης που εκτελούσε το νούμερό του στο τσίρκο σε παράσταση στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ιταλός ακροβάτης του Circo Acquatico Bonaccini έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια του νούμερου «ιπτάμενος μύλος». Πρόκειται για ένα από τα τελευταία act της παράστασης, εντυπωσιακό και επικίνδυνο.

Η πρόσκρουση στο έδαφος ήταν σφοδρή και ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στη λεκάνη, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Ο Ιταλός ακροβάτης, που έχει τις αισθήσεις του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Η σοκαριστική στιγμή της πτώσης

Σοκαριστική για τους θεατές, πολλοί εκ των οποίων ήταν μικρά παιδιά, ήταν η στιγμή της πτώσης του Ιταλού ακροβάτη κατά τη διάρκεια παράστασης στο Αγρίνιο.

Ο ακροβάτης-μέλος του  Circo Acquatico Bonaccini, που βρίσκεται στο Αγρίνιο για παραστάσεις από τις 3 Νοεμβρίου, έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε ύψος τουλάχιστον πέντε μέτρων κατά τη διάρκεια του ριψοκίνδυνου νούμερου με τον τίτλο «ιπτάμενος μύλος». Προσπάθησε να κρατηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο άνδρας, που τραυματίστηκε στη λεκάνη, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με θλαστικά τραύματα, έχοντας τις αισθήσεις του.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το agriniopress.gr