Κάμερα του ΟΣΕ έχει καταγράψει τους τρεις δράστες της δολιοφθοράς στο σιδηροδρομικό σταθμό Αχαρνών, όπως έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

Ο σταθμός έφερε στην επιφάνεια φωτογραφία στην οποία έχουν απαθανατιστεί οι τρεις δράστες, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών, την στιγμή που μεταφέρουν κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ο ένας εξ αυτών, λίγες στιγμές αργότερα, ανέβηκε στον κάδο και έσπασε την κάμερα ασφαλείας.

Σημειώνεται πως το συμβάν που κατέγραψαν οι κάμερες έλαβε χώρα 2 ημέρες προτού σημειωθεί το περιστατικό με τη καύση καλωδίων.



Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αυτό σημαίνει πως οι δράστες έσπασαν την κάμερα, περίμεναν μία ημέρα για πιθανές αντιδράσεις και στη συνέχεια έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να σπάσουν το φρεάτιο και να βάλουν φωτιά στα καλώδια για να δουν αν υπάρχει χαλκός.

Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως ήταν οπτικές ίνες με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο το σύστημα τηλεδιοίκησης και να «μαυρίσουν» οι πίνακες παρακολούθησης της κυκλοφορίας των συρμών.



Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, τονίζεται από τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ οι τρεις δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη η ερευνά για τον εντοπισμό τους.