Σοκαριστικό ατύχημα είχε μια 14χρονη σε παιδική χαρά της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ευτυχώς, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη η 14χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έπαιζε με φίλες της, σε παιδική χαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 14χρονη είναι ήδη μητέρα, καθώς, πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το μωρό της. Είναι Ρομά από τον οικισμό στην περιοχή της οδού Άβαντος και είχε πάει στις κούνιες για να παίξει.

Αλεξανδρούπολη: Η 14χρονη τραυματίστηκε στη σβούρα

Το ατύχημα συνέβη ενώ η 14χρονη βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι σβούρα, γνωστό ως «γύρω γύρω όλοι». Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα μαλλιά της τυλίχθηκαν στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ξηλώνονται από το κεφάλι της μαζί με το δέρμα, προκαλώντας μεγάλη αιμορραγία.

Οι φίλες της και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον πάρκο, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ήδη έγινε πλαστική επέμβαση αποκατάστασης στην 14χρονη, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η κοπέλα αν και παιδί η ίδια, είναι μητέρα ενός μωρού, που βρισκόταν μαζί της, στην παιδική χαρά, την ώρα του ατυχήματος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, εικόνες από την αυτοψία της ΕΡΤ στην παιδική χαρά που τραυματίστηκε η 14χρονη στην Αλεξανδρούπολη, όπου φαίνεται και το παιχνίδι που έζησε τις εφιαλτικές στιγμές.