Δύο σοκαριστικά τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αθήνα, με δύο νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή, μέσα σε 1,5 ώρα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, με θύμα έναν 39χρονο οδηγό, ενώ στο δεύτερο έχασε τη ζωή του ένας 38χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Το τροχαίο στην Ποσειδώνος με θύμα έναν 39χρονο

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος σημειώθηκε στις 2:25 τα ξημερώματα. Ο 39χρονος οδηγός ΙΧ, κινούμενος επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από την Αθήνα προς Γλυφάδα, φθάνοντας στο ύψος της συμβουλής της με την οδό Τερψιχόρης έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά και προσέκρουσε σε κολόνα του τραμ. Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή, που ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Διαβάστε ακόμα: Βόλος: Τι αποκαλύπτει πραγματογνώμονας για το θάνατο του βρέφους: “Αν είχε φρενάρει από όταν είδε τον παππού, θα είχε προλάβει”

Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 39χρονο στο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Το τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Το δεύτερο χρονικά περιστατικό έλαβε χώρα στις 4:30 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 38χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, κινούμενος επί της λεωφόρου με κατεύθυνση από την οδό Αρδηττού προς την οδό Κάρλου, φθάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ηλία Ηλιού εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την ανατροπή της μηχανής.

Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.