Για ακόμη μια φορά δοκιμάζονται σκληρά τα ορεινά της Καλαμπάκας και της Πύλης από την κακοκαιρία. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής η ισχυρή βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση καθώς και οι άνεμοι που επικράτησαν προκάλεσαν πολλές ζημιές στον ήδη επιβαρυμένο ορεινό όγκο.

Όπως ανέφερε στο Trikalanews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή, πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Κλεινοβός και το οδικό δίκτυο που έχει γίνει μη προσβάσιμο για τα άλλα χωριά. Αντίστοιχα έχουν σημειωθεί πολλές κατολισθήσεις ενώ σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι δρόμοι προς Μεσοχώρα και Παλαιοχώρι.

Την ίδια ώρα, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει και το δίκτυο ηλεκτροδότησης στα ορεινά της περιοχής της Καλαμπάκας με το ρεύμα να έχει επανέλθει μόνο στη Διάβα Καλαμπάκας όπου οι κάτοικοι βυθίστηκαν από χθες το βράδυ στο σκοτάδι.

Τρομακτικό το μέγεθος του χαλαζιού που έπεσε στην περιοχή των Τρικάλων

Τρομακτικό είναι το μέγεθος του χαλαζιού που έπεσε σε πολλές περιοχές των Τρικάλων. Η χαλαζόπτωση σημειώθηκε κοντά στις τρεις τα ξημερώματα του Σαββάτου με τους Τρικαλινούς να πετιούνται έντρομοι από τον ήχο που προκαλούσε διαπιστώνοντας, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr ότι ήταν σαν να έβρεχε… βότσαλα.

____________2023-11-04__10_59_03___


Εικόνες βιβλικής καταστροφής και πάλι στον Ασπροπόταμο

Εικόνες βιβλικής καταστροφής έρχονται και πάλι από τα ορεινά της Καλαμπάκας με την Κρανιά να βρίσκεται στο επίκεντρο των καταστροφών.
Το βίντεο από την γνωστή ταβέρνα La Korno, κόβει πραγματικά την ανάσα με το κατάστημα να κατακλύζεται από το ορμητικό ποτάμι.

____________2023-11-04__11_30_32___


Έχει καταντήσει αστείο...

Δημοσιεύτηκε από Ταβέρνα ψησταριά " λα Κόρνο - la korno" στις Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023