Σε μια πολύ όμορφη και συνάμα σημαντική κίνηση προχώρησε η ιδιοκτησία μιας ταβένας στην Λάρισα. Όπως ανακοίνωσαν, δώρισαν τα έσοδα μιας ολόκληρης ημέρας, όπως και τα χρήματα ενός κουμπαρά που τοποθετήθηκε στο μαγαζί σε πλημμυροπαθείς της πόλης της Θεσσαλίας.

Μάζεψαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν ηλεκτρικές συσκευές για δύο οικογένειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου που έπληξε την Λάρισα.

«Παραδώσαμε ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση, έχουν δρομολογηθεί τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού και συρτάριερα όπως επίσης και χαλιά, λείπουν όλα τα υπόλοιπα», έγραψε μια από τις ιδιοκτήτριες του χώρου εστίασης για την προσφορά σε μια οικογένεια. Στην δεύτερη οικογένεια παρέδωσαν επίσης ψυγείο, πλυντήριο,κουζίνα και ένα σετ πιάτα, ενώ παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα. 

«Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα το παλέψουμε...αχ να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι», έγραψε επίσης η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η ανάρτηση μιας από τις ιδιοκτήτριες της ταβέρνας

Εχθές ψωνίσαμε μαζί με την Nancy Tzartza ηλεκτρικές συσκευές και με το κατάστημα Βαβίζος Euronics για ακόμα μια φορά να είναι στο πλευρό μας!!!!....

το απόγευμα έγινε η πρώτη παράδοση με μια κάποια δυσκολία βέβαια γιατί δεν υπάρχει ρεύμα (και ενώ η Δ.Ε.Η ενημερώθηκε ότι οι άνθρωποι κατοικούν ήδη στο σπίτι είπε ίσως για αύριο..)..η πρώτη οικογένεια μετακόμισε σε νέα διεύθυνση και το σπίτι που μπήκαμε μαζί με τη Gianna Zarkatzia περιείχε έναν δανεικό καναπέ,δύο στρώματα στο πάτωμα και μια παλαιά ηλεκτρική κουζίνα....ένα παιδί Δημοτικού και ένα λυκείου. Παραδώσαμε ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση....έχουν δρομολογηθεί τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού και συρτάριερα όπως επίσης και χαλιά.....λείπουν όλα τα υπόλοιπα....

Στην δεύτερη οικογένεια παραδώσαμε σήμερα το μεσημέρι, ψυγείο, πλυντήριο,κουζίνα και ένα σετ πιάτα, εχθές παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα,έρχονται και θερμαντικά σώματα....ένα σπίτι στην κυριολεξία μούσκεμα και επίσης άδειο.

Σας ευχαριστούμε όλους έναν έναν που επιλέξατε την Άργισσα για τον καφέ ή το φαγητό σας την περασμένη Πέμπτη και έτσι μπόρεσαν αυτές οι οικογένειες να βοηθηθούν. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα το παλέψουμε...αχ να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι.....

Το ευχαριστώ από οικογένεια που έλαβε βοήθεια 

«Καλησπέρα, μία ιστορία που αξίζει να διαβάσετε καθώς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μας θυμίζει πως υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Η ταβέρνα Άργ(η)ισσα στην περιοχή Δένδρα Τυρνάβου Λάρισας, με ιδιοκτήτριες τις Νάνσυ Τ. και Ρόζα Β., αποφάσισαν την προηγούμενη Πέμπτη να αφιερώσουν μια ολόκληρη εργάσιμη μέρα στον συνάνθρωπο. Δηλαδή ότι έσοδα είχαν από το πρωί μέχρι και το ξημέρωμα που έκλεισαν το μαγαζί θα πήγαιναν στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας. Μάλιστα έμαθα πως ακόμη και το προσωπικό της ταβέρνας, δώρισαν το μεροκάματο τους για αυτόν τον σκοπό.

Τα λεφτά που μαζεύτηκαν τα διαχειρίστηκε η εθελόντρια κα. Αντζέλικα Κ. η οποία δεσμεύτηκε με αυτά τα λεφτά να αγοράσει οικιακές συσκευές σε οικογένειες πλημμυροπαθών που τα έχουν περισσότερο ανάγκη. Έτσι λοιπόν η κα. Αντζέλικα ήρθε σε επαφή με συγχωριανούς μας στο Κουλούρι Λάρισας και ρώτησε ποιες οικογένειες του χωριού πάθανε την μεγαλύτερη ζημιά και έχουν περισσότερο ανάγκη από βοήθεια.

Οι συγχωριανοί πρότειναν την οικογένεια μου και έτσι η εθελόντρια κα. Αντζέλικα ήρθε σε επαφή μαζί μου και είπε ότι θα μας βοηθήσει όσο μπορεί. Χθες μας αγόρασε ψυγείο, πλυντήριο και κουζίνα, και σήμερα το μεσημέρι τα έφερε αυτοπροσώπως στο σπίτι μας.

Εκτός από εμάς ενημερώθηκα πως ψώνισε οικιακές συσκευές και για οικογένειες από άλλα πλημμυρισμένα χωριά της Λάρισας όπως το Σωτήριο. Ότι και να πω για αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ είναι πραγματικά λίγο. Όσο υπάρχουν τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπάρχει ακόμη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Νάνσυ, Ρόζα, Αντζέλικα, και όλος ο κόσμος που πήγε στην ταβέρνα Άργ(η)ισσα για να στηρίξει τον σκοπό σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».