Με την τιμή του λαδιού να έχει εκτοξευθεί, η κλοπή του αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αυτό το έμαθε για τα καλά 36χρονος, όταν συνελήφθη από δύο αστυνομικούς στη Μεσσηνία έχοντας στην κατοχή του δύο τενεκέδες λάδι που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Μεσσήνης τον «τσάκωσαν» επί το έργον, να κλέβει, δηλαδή, έναν τενεκέ και, με βάση το ρεπορτάζ του MEGA, η έρευνα απέδωσε επιπλέον καρπούς, αφού βρέθηκε και δεύτερος. Ο 36χρονος συνελήφθη και αναμένει την απαγγελία κατηγοριών. 

Μεσσηνία: Πώς έπιασαν τον κλέφτη λαδιού

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Με δύο τενεκέδες λάδι στα χέρια του συνελήφθη άνδρας στη Μεσσηνία, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας αστυνομικών τον σταμάτησαν και αποδείχτηκε ότι ο 36χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ένας 36χρονος συνελήφθη στη Μεσσηνία, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να έχει στα χέρια του δύο τενεκέδες με ελαιόλαδο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όλα άρχισαν σε μία περιπολία που έκαναν δύο αστυνομικοί του ΑΤ Μεσσήνης, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαν έναν 36χρονο να αφαιρεί έναν τενεκέ λάδι από σπίτι στην πόλη της Μεσσηνίας.



Μετά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο ίδιος είχε αφαιρέσει ακόμα έναν τενεκέ λάδι, τον οποίο είχε κρύψει σε παρακείμενο χώρο, ενώ ύστερα και από καταγγελία που υπέβαλε στο τμήμα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα τα αντικείμενα που εκλάπησαν, βρέθηκαν και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στις δικαστικές αρχές για να του απαγγελθούν κατηγορίες.