Με το νυφικό που δεν πρόλαβε να φορέσει στο γάμο της θα κηδευτεί η 24χρονη Ειρήνη που πέθανε από ηλεκτροπληξία. Αύριο, συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 24χρονη Ειρήνη που πέθανε στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη από ηλεκτροπληξία.

Αύριο από το Μαυροβούνι Πέλλας, η Ειρήνη θα αναχωρήσει για το τελευταίο της ταξίδι, ντυμένη με το λευκό νυφικό της που σκόπευε να βάλει στον γάμο της τους επόμενους μήνες, ενώ θα μοιραστούν και λευκές μπομπονιέρες.

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Χρήστο, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια...Η Ειρήνη μπήκε για μπάνιο και δεν έκλεισε ποτέ τον θερμοσίφωνα. Αυτό φαίνεται πως ήταν το μοιραίο λάθος που της στέρησε τη ζωή, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική, «έφυγε» από ηλεκτροπληξία.

Ο σύντροφός της, Χρήστος, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δε θα ξανά δει την αγαπημένη του, που μαζί έκαναν τόσα όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης που πέθανε από ηλεκτροπληξία - "Ετοίμασα το νυφικό της στο τελευταίο αντίο, που δεν πρόλαβε να φορέσει πλάι μου"

Όσοι τους γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα αγαπημένο και ήσυχο ζευγάρι.

 Η Ειρήνη πέθανε από ηλεκτροπληξία λίγες ώρες πριν τα γενέθλιά της

Τραγική ειρωνεία, η άτυχη κοπέλα είχε τα γενέθλιά της και έκλεινε τα 24 χρόνια.

Ο σύντροφός της είχε παραγγείλλει μια τούρτα να της κάνει έκπληξη και να συζητήσουν τα όνειρά τους για τον γάμος τους που τον σχεδίαζαν με ανυπομονησία.

Θεσσαλονίκη: «Ήταν επιθυμία της Ειρήνης να μην πούμε την αλήθεια»

Ο σύντροφος της Ειρήνης απάντησε και στον πατέρα της, ο οποίος δε γνώριζε ότι η κόρη του έμενε στη Θεσσαλονίκη. Το κορίτσι του είχε πει ότι έμενε στην Κέρκυρα μαζί με τον 55χρονο φίλο της.

Όπως εξήγησε ο Χρήστος, ήταν επιθυμία της Ειρήνης να μην του πουν την αλήθεια, καθώς ο πατέρας της είχε ενδοιασμούς για τον δεσμό τους, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

 «Με είδε ότι είμαι 30 χρόνια μεγαλύτερος. Φοβήθηκε ότι εγώ την πήρα για να περάσω καλά για ένα διάστημα... Η Ειρήνη έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν ήταν καλά. Δεν είπαμε την αλήθεια για τη Θεσσαλονίκη, γιατί ήταν δική της επιθυμία», υποστήριξε ο 55χρονος στο Star.