Ο σύντροφος της 24χρονης που έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία στο σπίτι που έμεναν στη Θεσσαλονίκη, εξηγεί στο Mega όλα όσα είδε και συνέβησαν πριν από δύο 24ωρα, όταν η Ειρήνη υπέστη ηλεκτροπληξία όσο εκείνος έλειπε για ψώνια.

Στις σωληνώσεις διακρίνονται σε κάποια σημεία μονωτικές ταινίες. Ο σύντροφος της Ειρήνης μας λέει ότι δεν πείραξε τίποτα από τη μέρα της τραγωδίας.

Το πρωί η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του. Ο θάνατος της Ειρήνης αποδόθηκε σε ηλεκτροπληξία και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα δείξουν με μεγαλύτερη σαφήνεια τα όσα έγιναν.

Είναι πεπεισμένος πως η άτυχη Ειρήνη πλήρωσε με τη ζωή της το γεγονός πως μπήκε για μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα, σε ένα διαμέρισμα που δεν είχε ρελέ.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που η 24χρονη εντοπίστηκε νεκρή από το σύντροφό της

Ο 55χρονος σύντροφος της 24χρονης κοπέλας, φέρνει στο μυαλό του, μια σειρά από εικόνες. Τα όσα είδε στο σπίτι μόλις επέστρεψε από τα ψώνια που είχε βγει για να κάνει αλλά και τη στιγμή που από προχθές στοιχειώνει την κάθε του σκέψη.

«Ήρθα μέσα και βλέπω τον γάτο στον καναπέ. Γλειφόταν φοβισμένο», είπε ο σύντροφός της.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή το μυαλό του δεν πήγαινε στο κακό.

«"Ειρήνη, τι έγινε; Ακόμα μπάνιο κάνεις;", είπα. Ανοίγω την πόρτα και την βλέπω στη γωνία κίτρινη, τα χείλη της ήταν μπλε», είπε.

"Επειδή είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο πατέρας δεν με ήθελε σαν γαμπρό"

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Ειρήνης εξηγεί τους λόγους που τόσο ο ίδιος όσο και η 24χρονη έλεγαν ψέματα στους συγγενείς της, ότι μένουν στην Κέρκυρα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια στην Πέλλα και παρά τις αντιδράσεις αποφάσισαν να συνεχίσουν τις ζωές τους μαζί.

«Επειδή είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο πατέρας δεν με ήθελε σαν γαμπρό», είπε ο σύντροφός της.

Η 24χρονη Ειρήνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της. Αυτό σκόπευε να το κάνει τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

Οι γονείς και τα αδέρφια της 24χρονης έχουν καταρρεύσει από τη στιγμή που έμαθαν για τον αναπάντεχο θάνατο της Ειρήνης, όπως και ο σύντροφός της, που κοιτάζει πια με δάκρυα και απελπισία τις κοινές τους φωτογραφίες στον τοίχο του σπιτιού που έμεναν και ξεψύχησε η αγαπημένη του.

Η κηδεία της 24χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μαυροβούνι Πέλλας.

"Χίλιες φορές να ήμουν εγώ στη θέση της"

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς και ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης. Όπως είπε ο αρρανωνιαστικός της στο MEGA, η κοπέλα χάθηκε άδικα, επειδή δεν υπήρχε ρελέ στο σπίτι.

«Είναι απίστευτο, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ψυχάρα. Χίλιες φορές να ήμουν εγώ στη θέση της», είπε.

Όπως είπε ο ίδιος, εκείνος και η 24χρονη γνωρίζονταν εδώ και 7 χρόνια, ενώ τα τελευταία 5,5 χρόνια είχαν σχέση.

«Μπορεί να είπαμε ψέματα, αλλά ήταν επιθυμία της για να την αφήνουν ήσυχη. Το καταλαβαίνω για τους γονείς, κι εγώ θα στενοχωριόμουν εάν ήταν κάποιος μεγαλύτερο. Καταλάβαιναν ότι την πρόσεχα, αλλά δυστυχώς τη χάσαμε άδικα για ένα ρελέ», είπε.