Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 24χρονης που βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, με τις συνθήκες θανάτου να καλύπτονται για την ώρα από ένα πέπλο μυστηρίου. Ο σύντροφός της κάνει λόγο για ηλεκτροπληξία, αλλά εξετάζονται κι άλλα σενάρια. 

Πατέρας 24χρονης: Πίστευε ότι ζει στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη

Ο πατέρας της 24χρονης μιλάει στην κάμερα του Mega, δηλώνοντας πως δεν πιστεύει -όπως μας λέει- τίποτα και κανέναν. Μέχρι χθες, όταν και ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της και όχι στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η ζωή του έχει διαλυθεί και περιμένει επίσημες απαντήσεις.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», δήλωσε ο πατέρας της 24χρονης Ειρήνης στο Live News. Η τραγική είδηση τον έχει κάνει να χάσει -όπως μας λέει- τη γη κάτω από τα πόδια του. «Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο πατέρας της Ειρήνης.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού που έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τι ισχυρίζεται ο σύντροφός της - "Θέλω να λάμψει η αλήθεια", λέει ο αδερφός της

Ο σύντροφος της 24χρονης δήλωσε: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα τη βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση. Πολύ γρήγορα σπεύδουν διασώστες, αλλά η άτυχη κοπέλα δεν επανέρχεται στη ζωή.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτε άλλο. Για ποιο λόγο "έφυγε" η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης στο Live News.

Οι αστυνομικοί που σπεύδουν στο διαμέρισμα δεν διαπιστώνουν ίχνη που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Περιμένουν κ εκείνοι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Τίποτα δεν προμήνυε χθες το πρωί τα όσα θα ακολουθούσαν. Το ζευγάρι ξύπνησε όπως κάθε μέρα κανονικά και κάποια στιγμή ο 55χρονος βγήκε για ψώνια. Εκείνο το διάστημα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η 24χρονη μπήκε για μπάνιο, μόνη στο διαμέρισμα.

Όταν επέστρεψε, τη βρήκε νεκρή έξω από την μπανιέρα. Πλησίασε και, όπως ανέφερε, προσπάθησε να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε.
«Δεν μπορώ να το καταλάβω», τόνισε ο πατέρας της 24χρονης.

Έδειχνε χαρούμενο το ζευγάρι

Μια κοπέλα που έδειχνε ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Πάντα χαμογελαστή. Στην αγκαλιά του συντρόφου της, μαζί με φίλες σε εκδρομές, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλά και σε νυχτερινές βόλτες τα τελευταία χρόνια τόσο τους χειμώνες όσο και τα καλοκαίρια.

Με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Άγνωστο γιατί, είχαν πει, όπως μας λέει τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφός της, ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης.

Η 24χρονη Ειρήνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσεις τις σπουδές της. Αυτό σκόπευε να το κάνει τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της 24χρονης.

Οι απαντήσεις που ζητάει ο πατέρας αναμένονται αύριο, όταν θα δοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.