Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας νεαρός από τη Λάρισα να χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδελφής του πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το ζεϊμπέκικο του νεαρού, με ένα τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου, συγκίνησε τους πάντες και αποτελεί ένα μάθημα ζωής.


Η συγκινητική ιστορία του Ραφαήλ

Ο Ραφαήλ Παρτωνίδης από τις πρώτες στιγμές της ζωής του μάχεται.

Βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, όπου τον καθήλωσε μια μηνιγγομυελοκήλη στη σπονδυλική του στήλη.


Ωστόσο, ο Ραφαήλ δεν σταμάτησε ποτέ να προχωράει τη ζωή του, κερδίζοντας τη μία νίκη μετά την άλλη στον στίβο της ζωής, αλλά και στα γήπεδα του τένις.

Έτσι, στην αδελφή του αποφάσισε να κάνει δώρο ένα ζεϊμπέκικο, έχοντας φροντίσει προηγουμένως να κάνει μαθήματα και προπόνηση απευθυνόμενος στον γνωστό χοροδιδάσκαλο Χρήστο Κατούνα.

Οι δυο τους με πολλή δουλειά και αγάπη τα κατάφεραν και στη δεξίωση του γάμου ο Ραφαήλ συγκίνησε όλους τους καλεσμένους και πάνω απ’ όλα την αγαπημένη του αδερφή.

«Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στη ζωή μου, θα είναι γι' αυτή τη στιγμή! Κατάφερε να κάνει αξέχαστο τον γάμο της αδελφής του, Κωνσταντίνας, με το ζεϊμπέκικο που της αφιέρωσε. Έρωτας αρχάγγελος…

Ένα σημαδιακό τραγούδι που επέλεξε να χορέψει, μια και εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις, είναι και ένας αληθινός άγγελος, ένας μαχητής της ζωής, ένα υπέροχο παιδί που μπήκε πολύ βαθιά στην καρδιά μου. Η αγνότητα της ψυχής του και το πάθος του για ζωή πραγματικά σπανίζουν», έγραψε ο δάσκαλος χορού για τον Ραφαήλ.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή του γιατρού του ΕΚΑΒ που έσωσε 39χρονη από δάγκωμα οχιάς - "Ο χρόνος ήταν εναντίον μας"