Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (21.10.2023) ο διαρρήκτης που τρύπωσε μέσα στο σπίτι του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιανού στην Βούλα και έκανε πλιάτσικο.

Αναζητούνται οι συνεργοί του διαρρήκτη

Ο νεαρός, ένας 21χρονος Κουβανός, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μετά από εντατικές έρευνες της αστυνομίας κατάφερε να εντοπιστεί άμεσα και να συλληφθεί, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και δύο ακόμα άτομα, ένας Χιλιανός και ένας Ρομά. Από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος αντικείμενων, ενώ οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο στην συνεργών του συνεχίζονται.

«Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ξαγρυπνούν και ενεργοποιούν άμεσα τα αντανακλαστικά τους, προκειμένου να προσφέρουν ασφάλεια στον πολίτη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια» τονίζει στο newsit.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης.

Η διάρρηξη στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε στο φως ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, στην οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του».

Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη, ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι. «Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε, έτρεμε, και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πώς έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από πού πήγα με το αυτοκίνητο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Για όλα αυτά που πέρασαν η γυναίκα μου και το παιδί μου υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό - ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη», κατέληγε στην ανάρτησή του.

Το βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου:


Πηγή: newsit.gr