Σοκ έχει προκαλέσει η απόπειρα βιασμού μιας 15χρονης από έναν 38χρονο στη Ραφήνα, ο οποίος την εντόπισε να περπατά στον δρόμο, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στις 15:50, όταν η 15χρονη μαθήτρια κινούνταν πεζή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Πικέρμι.

Απόπειρα βιασμού στη Ραφήνα: Την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητο με τη χρήση βίας

Καθώς περπατούσε, και ενώ πλησίαζε στο σπίτι της, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα κινήθηκε δίπλα της με μικρή ταχύτητα, με τον οδηγό να κατεβάζει το παράθυρο και να τη ρωτά αν ήθελε να την πάει κάπου.

Η 15χρονη αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και με τη χρήση βίας την ανάγκασε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα.



Η 15χρονη κατάφερε να απεγκλωβιστεί καλώντας σε βοήθεια

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη. Το νεαρό κορίτσι άρχισε να φωνάζει, αναγκάζοντας τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι κατέβηκε από το αυτοκίνητο περίπου στο ύψος της οδού Παράσχου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Εν τω μεταξύ, την αρπαγή της ανήλικης είχε δει από το σπίτι η μητέρα της, που κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία ενήργησε τάχιστα.

Χειροπέδες στον 38χρονο

Αμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επιστάμενες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη.

Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.