Επανήλθε στη… ζωή ένας 48χρονος από την Πάτρα, όταν κατάφερε να χάσει, μόνος του μάλιστα, πάρα πολλά κιλάΟ 48χρονος από την Πάτρα περιγράφει πώς έχασε 130 κιλά, σε μια προσπάθεια να πείσει και άλλους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο 48χρονος Αντώνης Ζηκόπουλος, από την Παραλία Πατρών, είδε τον θάνατο με τα μάτια του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου πριν από ενάμιση χρόνο, με ένδειξη οξυγόνου 40! Ήταν ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ζύγιζε 256 κιλά!

Νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες και όταν πήρε εξιτήριο, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του. Δεν έκανε καμία επέμβαση με «μπαλονάκι», αλλά δήλωνε αποφασισμένος να παλέψει για τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα σε αυτοκίνητο, τη βρήκε περαστικός

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο Αντώνης είναι μόνος στη ζωή, οι δικοί του έχουν «φύγει», ζει με επίδομα ΚΕΑ, όμως δεν το έβαλε κάτω. Έψαξε, δέχθηκε συμβουλές από γιατρούς και διατροφολόγους και αποφάσισε να δράσει.

Έτσι έχασε τα κιλά ο 48χρονος από την Πάτρα

Αρκετές φορές την ημέρα έπινε νερό με λεμόνι, ως κορυφαίο λιποδιαλυτικό, άρχισε να τρώει αρκετό μαρούλι και εκμηδένισε την ποσότητα λιπαρών στο φαγητό του. Παρά τα 256 κιλά που είχε, ξεκίνησε και το περπάτημα!

Στην αρχή, όπως είπε στην «Π», συνάντησε μεγάλη δυσκολία, αλλά όσο έχανε κιλά, η άσκηση γινόταν ευκολότερη.

Στα μέσα της προσπάθειάς του κι ενώ συνέχιζε τη λιποδιάλυση, προσέθεσε και τζίντζερ στη διατροφή του. Είχε ήδη περιορίσει καθετί που θα του πρόσθετε κιλά, συνήθισε τον οργανισμό του να τρέφεται λιτά και υγιεινά.

Στην αρχή, η δυσκολία ήταν τεράστια, όσο όμως περνούσαν οι εβδομάδες η αίσθηση της πείνας ή και της βουλιμίας για κάτι «λιπαρό» ή «γλυκό» μειωνόταν. Μέχρι που σχεδόν εκμηδενίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Η Σία Κοσιώνη εξομολογείται: "Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά"

Σήμερα, ο Αντώνης Ζηκόπουλος, παλιός έμπορος στις λαϊκές αγορές, ζυγίζει 125 κιλά... Ο στόχος του δεν έχει ολοκληρωθεί. Συνεχίζει τη διατροφή του, ώστε να φθάσει τα 100 κιλά.

 «Άλλα 25 και τέλος», λέει, ενώ τονίζει ότι «τα κατάφερε μόνος», με τη θέλησή του, την επιμονή και την υπομονή του.