Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει η 25χρονη Βουλγάρα που κατήγγειλε έναν 50χρονο ομοεθνή της, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για εμπορία ανθρώπου και συγκεκριμένα της νεαρής κοπέλας την οποία εξέδιδε στην οδό Ορφανίδου στη Ρόδο.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος έχει μεγάλο παρελθόν σε υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατική», ο άνδρας έχει απασχολήσει τις αρχές στη Ρόδο και στο παρελθόν και συγκεκριμένα την 5η Αυγούστου 2010 για κατοχή 5,7 γραμμαρίων κάνναβης και την 17η Φεβρουαρίου 2012 σε υπόθεση βιασμού, σωματεμπορίας και μαστροπείας, «καρμπόν» με έναν 63χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Όπως αναφέρει η 25χρονη, γνώρισε τον 50χρονο στο Facebook και κάποια στιγμή της πρότεινε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να εργαστεί. Όταν έφτασε της πήρε τα προσωπικά της έγγραφα και την ανάγκασε να ζει φυλακισμένη σε διαμέρισμα μαζί του.

«Μια φορά που είχε πιει μου έκανε μπλε το χέρι από το ξύλο»

«Δεν είναι καλός άνθρωπος. Όταν έφευγε από το σπίτι με κλείδωνε. Κρατούσε όλα τα χρήματα εκείνος και δεν μπορούσα να φύγω. Σε μια ξένη χώρα φοβόμουν και δεν είχα τρόπο να μιλήσω» περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς. «Μιλούσα με τους δικούς μου από κινητό τηλέφωνο δικό του. Αυτό που είχα εγώ, μου το είχε πάρει», πρόσθεσε.

«Μια φορά που είχε πιει μου έκανε μπλε το χέρι από το ξύλο», είπε η 25χρονη. Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο 50χρονος είχε μετατρέψει το διαμέρισμα σε παράνομο οίκο ανοχής και η ίδια ήταν αναγκασμένη να εκδίδεται στους άντρες που πήγαιναν σπίτι. «Του έλεγα ότι δεν ήθελα και με απειλούσε για να μην μιλήσω στην αστυνομία. Έπαιρνε τα χρήματα και δεν μου έδινε τίποτα. Όλον αυτόν τον καιρό δεν μπορούσα να πω κάτι στη μαμά μου γιατί πάντα ήταν αυτός μπροστά και φοβόμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοκάρει στην κατάθεσή της η 25χρονη: «Έμεινα έγκυος»

Στη συνέχεια η γυναίκα αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος. «Κάποιος από αυτούς δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό και έμεινα έγκυος. Δεν είχα περίοδο τρεις μήνες και με πήγε στον γιατρό και μου έδωσε χάπια. Ο γιατρός αυτός βρισκόταν στο νοσοκομείο. ήθελα να κρατήσω το μωρό. Ο γιατρός με ρώτησε αλλά ήταν μπροστά ο (…) τι να έλεγα. Είπα δεν το θέλω. Φοβήθηκα και είπα δεν θέλω», είπε στην κατάθεσή της.

Όπως είπε η γυναίκα παρέμεινε με τα ίδια ρούχα που είχε φέρει μαζί της όταν ήρθε από τη Βουλγαρία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε πήγε ποτέ σε γιατρό γυναικολόγο;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι όταν έμεινα έγκυος από έναν.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κάποιος από αυτούς δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό δηλαδή;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι μάλλον, δεν κατάλαβα πώς έγινε. Έμεινα έγκυος.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Και πώς κατάλαβες ότι είσαι έγκυος;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Δεν είχα περίοδο τρεις μήνες και με πήγε στον γιατρό και μου έδωσε χάπια και μετά μου ήρθε περίοδος.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε ποιον γιατρό σε πήγε θυμάσαι; Σε νοσοκομείο ή ιατρείο;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Στο νοσοκομείο. Τον λέγανε Σάββα τον γιατρό
ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε ρώτησε ο γιατρός άμα θέλεις το μωρό;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Δεν ήθελε ο (…).
ΕΡΩΤΗΣΗ: Εσύ ήθελες να κάνεις μωρό;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ηθελα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Γιατρός σε ρώτησε εσένα;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Με ρώτησε αλλά ήταν μπροστά ο (…) τι να έλεγα. Είπα δεν το θέλω. Φοβήθηκα και είπα δεν θέλω. Μου έλεγε θα είναι μαύρο το μωρό.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηξερε ποιανού είναι το παιδί;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Οχι δεν ήξερε.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Εσύ ήξερες;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Οχι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλλά σου έκλεινε ραντεβού και με μαύρους γι αυτό το είπε;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι, Πακιστανούς.