Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στον Θεολόγο, καθώς πέντε ληστές μπήκαν σε σπίτι και με την απειλή όπλου και μαχαιριού αφαίρεσαν από τα θύματα το ποσό των 10.000 ευρώ και 3 χρυσές λίρες.

Το σοκαριστικό περιστατικό στον Θεολόγο σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (16/10). Οι πέντε ληστές εισέβαλαν στο σπίτι, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα και ακινητοποιώντας τους ενοίκους με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, στο σπίτι μένουν τρία άτομα, ο κ. Γιώργος που είναι 91 ετών και ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με άλλους δύο φίλους του.

Όταν εισέβαλαν μέσα στο σπίτι οι ένοπλοι ληστές στάθηκαν αρχικά μέσα στο σαλόνι βάζοντας τα πιστόλια τους και τα μαχαίρια τους στο λαιμό του ενός ενοίκου, απαιτώντας παράλληλα να τους δώσουν χρήματα, καθώς είχαν την πληροφορία ότι υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν από τα θύματα, το ποσό των 10.000 ευρώ, καθώς και 3 χρυσές λίρες.

«Μας άφησαν ταπί. Δεν έχουμε καθόλου χρήματα. Ήταν μέσα στο σπίτι επί μιάμιση ώρα, είχαν την πληροφορία λέει ότι είχαμε πολλά λεφτά. Ήταν αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη ζημιά. Ο ένας από αυτούς έσκυψε και μου είπε στο αυτί την ώρα που έφευγαν’ ”κ. Γιώργο δεν θα ερχόμασταν, αν δεν είχαμε την πληροφορία ότι έχεις πάρα πολλά λεφτά”» είπε ο κ. Γιώργος, μιλώντας στο MEGA.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA