Ονομάζομαι Κλεάνθη (Κλαίρη) Περηφάνου. Γέννημα θρέμμα Αλιμιώτισσα με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, καταγωγή που τιμώ και σήμερα ως Ειδική Γραμματέας στον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών.

Εκτός από τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το μεταπτυχιακό μου στα Ναυτιλιακά, έχω εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ως Life/Business Coach και εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Είμαι Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ε.Ε. και Υπεύθυνη Συμβουλευτικής στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Το 2008 ανέλαβα τη διοίκηση της οικογενειακής μας επιχείρησης στον κλάδο της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, ενώ το 2019 αποφάσισα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση στον Άλιμο ως Life/Business Coach και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Είμαι παντρεμένη με τον ορθοπαιδικό Νίκο Μανετάκη κι έχουμε μια υπέροχη κόρη 3 ετών, την Άννα Μαρία.

Στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο» του νυν Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη. Αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου, όχι μόνο γιατί την αγαπώ και τη νοιάζομαι, αλλά και γιατί στο πρόσωπο του κυρίου Κονδύλη αναγνωρίζω έναν δυναμικό και δραστήριο δήμαρχο που καθημερινά μάχεται για την ποιότητα ζωής των Αλιμιωτών. Αξίζει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον άνθρωπο που μεταμόρφωσε τον Άλιμο σε μια πόλη καθαρή και νοικοκυρεμένη, με φροντισμένες εκπαιδευτικές και αθλητικές δομές, με δικό της δημοτικό κινηματογράφο και δική της δημοτική πινακοθήκη, ενώ ταυτόχρονα μείωσε τα χρέη του Δήμου και αύξησε τα ταμειακά αποθέματα.

Θέλω να δω την πόλη μου να εξελίσσεται, να ακμάζει κοινωνικά και οικονομικά, να πηγαίνει μπροστά και να ξεχωρίζει. Ο Ανδρέας Κονδύλης, παρά τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, έχει αρχίσει και πετυχαίνει αυτούς τους στόχους. Με τον προϋπολογισμό του 2023 που εξασφάλισε για τον Δήμο Αλίμου θα υλοποιηθούν έργα που εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης: αναβάθμιση των σχολείων, νέο Κλειστό Γήπεδο, νέος Παιδικός Σταθμός, νέο Δημαρχείο, Ποδηλατοδρόμος από το Μετρό ως την παραλία, πράσινες αναπλάσεις περιοχών, βελτίωση του οδικού δικτύου και πολλά ακόμα. Ο Άλιμος βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια σημεία, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, και στην πόλη μας θα δημιουργηθεί μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες τις Μεσογείου που φυσικά θα προσελκύσει μεγάλο ποσοστό τουριστών. Μια αναβαθμισμένη πόλη θα θέλξει τους επισκέπτες ταξιδιώτες, που η παρουσία τους θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία, τα καταστήματα εστίασης και τις επιχειρήσεις. Για όλα αυτά, για το ακόμα καλύτερο αύριο, χρειαζόμαστε μια στιβαρή Δημοτική αρχή, όπως έχει αποδείξει ότι είναι εννιά χρόνια τώρα η Δημαρχία Κονδύλη.

Σύνθημά μας είναι «Όμορφη πόλη, όμορφοι άνθρωποι»! Μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη, βιώσιμη. Μια πόλη για όλους τους Αλιμιώτες με τον πολιτισμό και την ευημερία που τους αξίζει. Ο Άλιμος διαθέτει πλούσιο ιστορικό παρελθόν, μεγάλη φυσική ομορφιά όλο φως και θάλασσα κι έχει στις γειτονιές του ανθρώπους ευγενείς, φιλόξενους και πολύ φιλόζωους. Δεν γίνεται να μην τον αγαπάς τον Άλιμο!

Είμαι εδώ για εσάς και είμαι πραγματικά περήφανη για τον Δήμο μας και τον Δήμαρχο μας! Είμαι εδώ να σας ακούω, να σας βοηθάω και να πάμε μαζί τον Άλιμο ακόμα πιο ψηλά! Όλοι μαζί θα δώσουμε το «παρών» στις 8 Οκτωβρίου για ακόμα μια ξεκάθαρη νίκη!