Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (03/10) στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, στη διασταύρωση του «22».

Το τροχαίο, σύμφωνα με το lamiareport.gr, σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που ερχόταν από την Καρδίτσα με κατεύθυνση προς Λαμία, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπη της πορείας του και αφού βρήκε στη διαχωριστική νησίδα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα φωτισμού πριν ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

Στο αυτοκίνητο -  όπως αναφέρει το lamiareport.gr - επέβαινε μία οικογένεια και από τα συντρίμμια βγήκαν σώοι η 37χρονη γυναίκα και το μόλις 2,5 ετών μωράκι τους, καθώς καθόντουσαν στα πίσω καθίσματα. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά ο 43χρονος σύζυγός της, που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος και ειδικά στη θέση του συνοδηγού. Και είναι θαύμα που η γυναίκα δεν καθόταν μπροστά όταν σημειώθηκε το τροχαίο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα του ΠΚ Δομοκού, με τον 43χρονο να απεγκλωβίζεται από τους διασώστες και να διακομίζεται στο Νοσοκομείο Λαμίας. Πληροφορίες του lamiareport.gr αναφέρουν πως ο 43χρονος θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Δομοκού.