Δύο ανήλικοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από άλλες ομάδες ανηλίκων, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ σε δυο διαφορετικά περιστατικά που έγιναν με διαφορά ωρών!

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 20:30, όταν μια ομάδα περίπου 50 ανηλίκων επιτέθηκε σε έναν 16χρονο και τρεις φίλους του. Οι δράστες ρώτησαν τους ανήλικους από πού είναι και όταν ο ένας απάντησε από τον Διόνυσο, δέχθηκε σφοδρή επίθεση με χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια, οι δράστες σήκωσαν τον 16χρονο στον αέρα και τον πέταξαν στο έδαφος, όπου τον κλωτσούσαν και τον χτυπούσαν όλοι μαζί. Τελικά, του άρπαξαν τα γυαλιά και έφυγαν.

Μια ώρα αργότερα, στις 21:20, συνέβη ένα ανάλογο περιστατικό. Μια παρέα ατόμων επιτέθηκε σε έναν 13χρονο αλλοδαπό που βρισκόταν με φίλους του στα σκαλάκια του ΟΑΚΑ. Ο ένας από τους δράστες επιχείρησε να επιτεθεί σε ένα άτομο της παρέας του 13χρονου και εκείνος τον έσπρωξε. Τότε, ο δράστης έβγαλε μια σιδηρογροθιά και χτύπησε τον 13χρονο στο αυτί, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Οι δράστες συνέχισαν να χτυπούν τον 13χρονο με κλωτσιές, ενώ ήταν λιπόθυμος. Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τρία δάχτυλα του χεριού του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, οι δράστες ήταν όλοι ανήλικοι, ηλικίας περίπου 17 ετών. Ο δράστης με τη σιδηρογροθιά είχε μούσι και τατουάζ, ενώ όλοι φορούσαν μαύρα ρούχα.