Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς και για τις κατηγορίες που προσάπτονται στη μητέρα της.

Σύμφωνα με τους δικαστές, παραπέμπονται να δικαστούν ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνολικά 26 κατηγορούμενοι.


Κολωνός: Ποιες κατηγορίες προσάπτονται στη μητέρα

Σύμφωνα με το βούλευμα, στην προφυλακισμένη μητέρα του κοριτσιού προσάπτεται μία ακόμη κατηγορία, η οποία προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

Πρόκειται για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας εις βάρος της ίδιας κόρης της και διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Δηλαδή, σύμφωνα με το βούλευμα, η μητέρα όχι μόνο εξέδιδε τη 12χρονη, αλλά έστελνε και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού της στους πελάτες μέσω WhatsApp και Viber έναντι ανταλλάγματος.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί, ενώ και το κοριτσάκι στις καταθέσεις του έχει υποστηρίξει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε τίποτα.


Κολωνός: Τι είπε η δικηγόρος της 12χρονης

Η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την υπόθεση.

«Οι φωτογραφίες βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης. Η 12χρονη υποστηρίζει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα. Οι φωτογραφίες της 12χρονης έχουν βρεθεί και στο δικό του κινητό. Έχω προσωπική επαφή με την 12χρονη και τη θεία της που αποκάλυψε την ιστορία. Όλη η οικογένεια υποστηρίζει ότι η μητέρα δεν ήξερε τίποτα. Η 12χρονη λέει ότι θέλει να τιμωρηθούν, όσοι της έκαναν κακό», δήλωσε η κ. Ταραχοπούλου.

Με τη σειρά της, η δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου Βασίλης Χρονόπουλος, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την στάση του κατηγορούμενου.

«Ο κατηγορούμενος έχει αποδεχθεί από την αρχή το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου και της ασελγείας. Θεωρώ δεδομένη την αθώωσή του. Έχει μετανιώσει για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Έχει καταλάβει ότι θα μείνει για καιρό στην φυλακή», δήλωσε ο δικηγόρος του.