Στον Κολωνό, τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 11-15 ετών συνελήφθησαν για ληστεία με οπαδικά κίνητρα. Οι ανήλικοι εισέβαλαν σε κατάστημα όπου βρισκόταν ήδη άλλη ομάδα ανηλίκων. Αφού ανάγκασαν τους ανηλίκους να βγάλουν και να σκίσουν τις φανέλες τους με διακριτικά ομάδας, έψαξαν τα τσαντάκια τους και αφαίρεσαν χρήματα και μια κουκούλα full face. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ασκήθηκε σωματική βία σε βάρος ενός εκ των ανηλίκων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν έξω από το κατάστημα δύο από τους ανήλικους δράστες. Στην κατοχή του ενός, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ το οποίο είχαν αφαιρέσει από ανήλικο.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία δύο ακόμα ανήλικων δραστών, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί σε περιοχή της Αθήνας και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 4,40 ευρώ, το οποίο ομοίως είχαν αφαιρέσει κατά τη στιγμή της επίθεσης από άλλον ανήλικο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθησαν επιπλέον οι γονείς των κατηγορούμενων - 3 μητέρες και ένας πατέρας- για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.