Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση του 28χρονου άνδρα από τη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε χώρο εγκαταλελειμμένου κτιρίου σήμερα Κυριακή (01/10).

Γνωστός στο χώρο της εστίασης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr, o 28χρονος άνδρας ήταν γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, πρόσωπο ιδιαίτερα φιλικό και αγαπητό από τους κατοίκους της περιοχής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, προτού βρεθεί να κείτεται νεκρός στην περιοχή των Καπνομάγαζων στην Σταυρούπολη. Οι λόγοι ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Δεν ήταν πρώτη φορά που έφυγε από το σπίτι

Σημειώνεται, μάλιστα, πως λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του την περασμένη Παρασκευή (29/09) και η οποία ανακοινώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» χθες Σάββατο, είχε φύγει ξανά από το σπίτι του, αλλά είχε επιστρέψει.

Ο τραγικός επίλογος της εξαφάνισης του 28χρονου γράφτηκε σήμερα, όταν αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του σήμερα το μεσημέρι σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην περιοχή των Καπνομάγαζων, χωρίς ωστόσο να διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει χθες Amber Alert για την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την Παρασκευή. Ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού σε αύλειο χώρο κτιρίου πο, τελικά, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον νεαρό άνδρα.