Τα περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους ολοένα και αυξάνονται και ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Ο δρόμος θυμίζει "αρένα"

Μαθήτριες Γυμνασίου, πιάνονται στα χέρια. Δυο 13χρονα κορίτσια και τρία 15χρονα χτυπιούνται με μανία. Ο δρόμος έξω από το σχολείο μετατρέπεται σε ρινγκ.

Ο καυγάς πριν το αιματηρό επεισόδιο

Μια ημέρα πριν το αιματηρό επεισόδιο είχε προηγηθεί ένας καυγάς χωρίς όμως να πάρει έκταση με αφορμή ένα τσιγάρο. Την επόμενη μέρα μετά το σχόλασμα και μόλις 30 μέτρα έξω από το σχολείο ο έλεγχος χάνεται.

«Μιλάμε για επαγγελματικά χτυπήματα. Οι δύο τουλάχιστον έφεραν εμφανή τραύματα η μια η 13χρονη το κάτω βλέφαρο είχε σκιστεί και φαινόταν η σάρκα από μέσα. Υπήρχε κίνδυνος γιατί είχε εξαπλωθεί το αιμάτωμα και η άλλη η 15χρονη παραπονιόταν για κεφαλαλγίες, ζαλάδες», δήλωσε ο δικηγόρος Δημήτρης Κάντας.

Την Παρασκευή στο διπλανό κτήριο που στεγάζεται επαγγελματικό λύκειο οι περίοικοι είδαν μια παρέα 30 γεροδεμένων ατόμων να πλησιάζει. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μέχρι όμως να φτάσει ο καυγάς είχε ξεκινήσει και ήδη 2 μαθητές του λυκείου είχαν τραυματιστεί.

Με τα περιστατικά βιας και εγκληματικότητας με δράστες ανήλικους να έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας, γονείς και εκπαιδευτικοί όπως λένε αγρυπνούν για το επόμενο βίαιο περιστατικό.