Σε εξέλιξη οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη, μετά την εξαφάνιση του 28χρονου Άγγελου στην Σταυρούπολη. 

Σε ενοιχτή γραμμή με τις Αρχές οι συγγενείς

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με την εξαφάνιση 28χρονου στη Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη του νεαρού χάθηκαν στην Σταυρούπολη, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του αγνοούμενου άντρα. Οι στενοί συγγενείς του, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις Αρχές που συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 28χρονου από την περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, πρόκειται για τον Άγγελο Αλεξανδρή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου.

Όταν χάθηκε, φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, λαδί παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του, στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν αποδώσει, με μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου να αναφέρουν πως η ζωή του 28χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης ο Άγγελος Αλεξανδρής, 28. ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 30/09/2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Άγγελος Αλεξανδρής έχει ύψος 1.80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, λαδί παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.