Ένας περίεργος εμπρησμός συνέβη στο Ηράκλειο, με τις Αρχές να προσπαθούν να βγάλουν άκρη για το τι πραγματικά έχει συμβεί. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας επιχειρηματίας από το Ηράκλειο κατηγορείται ότι πλήρωσε 500 ευρώ σε γνωστό του για να βάλει φωτιά στο αμάξι του. Η Πυροσβεστική Ηρακλείου, ωστόσο, εντόπισε δύο βίντεο που μαρτυρούν τον πραγματικό ηθικό αυτουργό του εμπρησμού. Ο άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε… αλλά από εκεί και πέρα φαίνεται ότι η υπόθεση πήρε νέα τροπή. Τα όσα αποκάλυψε ο άνθρωπος που εντοπίστηκε μπέρδεψαν την πορεία την υπόθεσης.

Η υπόθεση με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου έγινε πριν από λίγες μέρες στο Ηράκλειο, όταν ένα αμάξι πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία και κάηκε.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η Πυροσβεστική Ηρακλείου εντόπισε δύο βίντεο που δείχνουν το δρομολόγιο που ακολούθησε ο εμπρηστής του Ι.Χ., αλλά και το όχημα που οδηγούσε. Τα βίντεο παραδόθηκαν στην Αστυνομία που μέσα από τα πλάνα εντόπισε τον φυσικό αυτουργό του εμπρησμού πριν από λίγες ημέρες στη Μεσαρά.

Ο φυσικός αυτουργός προσήχθη και αποκάλυψε τον άνθρωπο που τον πλήρωσε για να βάλει φωτιά στο αμάξι που «λαμπάδιασε» από τη φωτιά στην περιοχή του Ηρακλείου.

Ως φυσικός αυτουργός κατηγορείται ένας 38χρονος που προσήχθη στο Α.Τ. Μοιρών Ηρακλείου, όπου και υπέδειξε έναν άλλο Μεσαρίτη επιχειρηματία, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρώτο, του έδωσε 500 ευρώ για να βάλει φωτιά στο αμάξι του.

Το βίντεο με το «σκουρόχρωμο «παπί» αναζητήθηκε και σε συνδυασμό με το υλικό που υπήρχε από την πρώτη ημέρα και έδειχνε καρέ καρέ την κακόβουλη ενέργεια, ο σωματότυπος και τα ρούχα του 38χρονου ήταν καταλυτικά για την εξιχνίαση της περίεργης υπόθεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιες πληροφορίες από αρμόδιες πηγές κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές ανάμεσα στους δύο άνδρες, αν και υπάρχουν και πληροφορίες που σημειώνουν ότι οι διαφορές δεν είναι μόνο προσωπικές. Οι έρευνες θα συνεχιστούν.

 

 

Μεσαρά: Έδωσε 500 ευρώ για να του κάψουν το αμάξι - Βίντεο-ντοκουμέντο από τον εμπρησμό

Μεσαρά: Έδωσε 500 ευρώ για να του κάψουν το αμάξι - Βίντεο-ντοκουμέντο από τον εμπρησμό

Δημοσιεύτηκε από Creta24 στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023