Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, Χρήστος Παΐσιος, μίλησε στα Παραπολιτικά FM 90,1 για την τελική ευθεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι ο ομορφότερος, αλλά και ο μεγαλύτερος. Με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή, τεράστιες οροσειρές, μεγάλο υδάτινο πλούτο, τις περισσότερες λίμνες. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Είναι θετικό το κλίμα. Ο συνδυασμός του Νεκτάριου Φαρμάκη έχει πολύ θετικό πρόσημο στην κοινωνία. Απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του λαού της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα μας και να κάνουμε γνωστές τις θέσεις μας.

Εκτίθεμαι, κατεβαίνω, πρώτη φορά σε περιφερειακό επίπεδο. Ως πολίτης, μπορώ να κρίνω ότι η αποτίμηση του έργου είναι πολύ θετική. Έχει δουλέψει πολύ και στον τομέα προστασίας από την κλιματική αλλαγή.

Το δημογραφικό είναι πρόβλημα, όπως σε όλη την επαρχία. Μπορεί τα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας να έχουν λιγότερο πληθυσμό, αλλά δεν έχουν ερημώσει από συναισθήματα και ενδιαφέρον. Τα σπίτια είναι όρθια και περιμένουν τους Ναυπάκτιους στις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι».