Bίντεο - ντοκουμέντο δείχνει άνδρα να κλέβει την τσάντα μιας κοπέλας από τη θέση του συνοδηγού και στη συνέχεια, κατά τη διαφυγή του πέρασε με το αυτοκίνητο του πάνω από τον αστράγαλό της. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Νίκαια.

Πως έγινε το περιστατικό

Η κοπέλα έχει ανοιχτή την πόρτα του συνοδηγού και στέκεται έξω από το όχημά της από την αριστερή πλευρά που είναι το πεζοδρόμιο.

Ένα λευκό όχημα σταματάει μέσα στη μέση του δρόμου λίγο πιο μπροστά. Βάζει αλάρμ και βγαίνει ένας άνδρας χωρίς να κινεί υποψίες. Σκύβει πίσω από την πόρτα του συνοδηγού της κοπέλας, ανοίγει και μόλις αρπάζει την τσάντα η κοπέλα τον καταλαβαίνει.

Η κοπέλα τρέχει να τον προλάβει και χτυπάει πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου που προσπαθεί ο δράστης να κλείσει. Ακολουθεί από πίσω ένας άντρας που πάει να την βοηθήσει.

Ο 42χρονος βάζει μπρος το αυτοκίνητο όσο το θύμα παλεύει να πάρει πίσω την τσάντα της και η ρόδα του αυτοκινήτου περνάει πάνω από τον αστράγαλό της.



Δράστης κατ' εξακολούθηση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα μέσα του Ιουλίου μέχρι και σήμερα φαίνεται να έχει διαπράξει συνολικά 24 κλοπές τσαντών μέσα από αυτοκίνητα, 5 κλοπές μηχανών και αυτοκινήτων και έχει κάνει 2 ληστείες.

Η δράση του γίνεται σε περιοχές της Αττικής με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο κατ’ εξακολούθηση.

Προσεγγίζει οχήματα γυναικών και εκμεταλλευόμενος ένα ανοιχτό παράθυρο ή μερικά δευτερόλεπτα που μπορεί να λείπει η οδηγός και να έχει αφήσει το αυτοκίνητο ανοιχτό, δρα με αστραπιαίες κινήσεις και δεν διστάζει να προκαλέσει μέχρι και σοβαρό τραυματισμό του θύματος όπως βλέπουμε και στο βίντεο.

Πέντε γυναίκες θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.