Σημαντική προσφορά από τη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας, που βίωσαν τη βίαιη επέλαση της κακοκαιρίας Daniel, αφού προχώρησε σε συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.

Με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέλαβε την αποστολή των προϊόντων που συγκέντρωσε η Διοικούσα Επιτροπή, εμφιαλωμένα νερά, κουβέρτες, ρούχα και τρόφιμα μακράς διάρκειας παραδόθηκαν στο σημείο συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης στη Λάρισα και από εκεί διανεμήθηκαν στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάστηκαν από την πρωτοφανή σε ένταση κακοκαιρία.

«Με τη συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης. Δεν αφήνουμε μόνο κανέναν συμπολίτη και προσπαθούμε, με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, για την ευγενική χειρονομία να διευκολύνει ως προς την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λάρισα.