Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, όπου σόκαρε την κοινή γνώμη, προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση.

Ειδικότερα, σε stories που ανέβασε στο Instagram, κοινοποίησε τη συνομιλία με έναν παντρεμένο άνδρα και προειδοποίησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως αν της ξαναρίξουν βιτριόλι, θα πρέπει να γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, γράφει: «Στο επόμενο story θα δείτε 2 πράγματα: 1. Ένα ζώον που πραγματικά δεν ξέρω αν και τι σκέφτεται. 2. Τον "λόγο" που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξανά ρίξουν μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Υ.Γ Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει αλλά μερικοί τον χαβά τους».

Συνέχισε με ακόμη μερικές αναρτήσεις, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τα μηνύματα φλερτ, το οποίο δέχτηκε από παντρεμένο άνδρα, αποκρύπτοντας τα στοιχεία του ονόματός του.

Στις αναρτήσεις της φαίνεται ότι ο άνδρας της έχει στείλει πολλές φορές «τι κάνεις». «Είσαι θεά» φαίνεται να της έχει γράψει σε ένα μήνυμα, μέχρι που της εξέφρασε το ενδιαφέρον του για εκείνη.

Τότε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον ρώτησε «Η Όλγα το ξέρει;», αναφερόμενη στη σύζυγό του. «Χαχα, ότι μου αρέσεις; Δεν έκανα κάτι κακό» της απάντησε.

Στην τελευταία της ανάρτηση σχετικά με το θέμα, τόνισε:

    «1. Μου έστελνε συνέχεια.

  1. Φυσικά ενημέρωσα τη γυναίκα του.

    3. Πάντα θα στηρίζω τις γυναίκες, και ας έχω φάει τα μούτρα μου. Κυριολεκτικά..

  1. Το πιστεύει όταν λέει πως δεν έκανε κάτι κακό. Το θεωρεί οκ, πραγματικά».

Στη συνέχεια, κάλεσε τους ακολούθους της να της πουν τη δική τους γνώμη.

«Μήπως εγώ είμαι λάθος; Εσείς τι θα κάνατε;; Μερικούς ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω, ειλικρινά» έγραψε και έφτιαξε ένα κουίζ.

«ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;» ρωτά.

«"Καλά έκανες".

"Μην ανακατεύεσαι"» ήταν οι δύο επιλογές απάντησης που έδινε στο Instagram.