Βαρύ το πένθος για την άτυχη Σμηναγό, Εύη Ανδρεαδάκη από το Ηράκλειο, που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

H νονά της την χαρακτηρίζει ως «χαρά της ζωής» και «ένα πλάσμα σπάνιο». «Ήταν η προσωποποίηση του φιλότιμου της καλοσύνης της καθαρής καρδιάς. Ήταν γεμάτη όνειρα για τη ζωή. Ήταν φρεσκοπαντρεμένη, δεν είχε κλείσει καν χρόνο» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στο ΑΝΤ1.

Όπως πρόσθεσε «τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγός της ο Κώστας, μετά από σχέση τριών ετών μπήκε ένα τόσο πρόωρο τέλος».

Η Εύη Ανδρεαδάκη, όπως αποκάλυψε η νονά της, «συνήθιζε να κάνει τέτοια ταξίδια. Επιδίωξε να κάνει πέρσι μια μοναδική εκπαίδευση στην Ουγκάντα, στο καμπ του ΟΗΕ. Ήταν η μοναδική εκπρόσωπος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για να εκπαιδευτεί ειδικά σε ζητήματα περίθαλψης σε εμπόλεμες ζώνες και στη συνέχεια έγινε εκπαιδεύτρια συναδέλφων της».

Η αδικοχαμένη σμηναγός, κατέληξε η νονά της, «όταν τελείωσε τη στρατιωτική νοσηλευτική έκανε τέσσερα μεταπτυχιακά ώστε να μπορεί να είναι κοντά στους συνανθρώπους της. Είχε αστείρευτη διάθεση προσφοράς, χαιρόταν να μοιράζεται τις γνώσεις της».

Η στρατιωτικός είχε βιώσει τραγωδίες στην οικογένειά της, τόσο όταν ο αδερφός της, είχε επίσης χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας κι έφυγε από τη ζωή, επίσης, εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη!