Άσχημο τέλος φαίνεται πως έχει η ερωτική σχέση δύο γυναικών από την Πάτρα, καθώς το μέχρι πρότινος παθιασμένο ζευγάρι κατέληξε να εμπλακεί σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι δύο γυναίκες, 29 και 37 ετών, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, έπειτα από μια σειρά πολύ σοβαρών επεισοδίων τα οποία αφορούσαν μεταξύ άλλων: έναν καταγγελλόμενο βιασμό, χειροδικίες, αλλά και απειλές για δημόσια διαπόμπευση μέσω ενός ροζ βίντεο που είχαν τραβήξει οι παθιασμένες ερωμένες πριν από τρία ολόκληρα χρόνια.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Οι σχέσεις των δύο γυναικών ήταν τεταμένες, καθώς φαίνεται πως το αρχικό πάθος είχε διαδεχτεί η αμοιβαία δυσαρέσκεια. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 29χρονη φέρεται να είχε αξιώσεις από την 37χρονη, συγκεκριμένα είτε την ήθελε πίσω, είτε επιθυμούσε να εξασφαλίσει πως δεν έχει συνάψει άλλη σχέση. Έτσι, σύμφωνα με την καταγγελία που ακολούθησε, η 29χρονη με τη βία ανάγκασε την 37χρονη να προβούν σε γενετήσιες πράξεις. Σαφώς η δεύτερη δεν μπορούσε να ανεχτεί σεξ μέσω εξαναγκασμού και έτσι η κατάσταση μεταξύ τους ξέφυγε.

Η αρχή του τέλους της σχέσης τους σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Γύρω στις 21.30, όταν η 37χρονη επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά της, βρήκε μπροστά της την 29χρονη, η οποία -κατά πληροφορίες- ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έγινε ιδιαιτέρως φορτική. Χτύπησε την 37χρονη στο πρόσωπο, την έβρισε και, μάλιστα, την απείλησε ότι θα δημοσιοποιούσε ένα ροζ βίντεο που είχαν γυρίσει μεταξύ τους πριν από τρία ολόκληρα χρόνια.

Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας. Οι κατά τα φαινόμενα πρώην ερωμένες αλληλομηνύθηκαν και ως εκ τούτου συνελήφθησαν. Οι Αρχές παρήγγειλαν ιατροδικαστική εξέταση τόσο για τους τραυματισμούς και τους ξυλοδαρμούς, όσο και για τον καταγγελλόμενο βιασμό. Οι δύο γυναίκες θα οδηγούνταν στον εισαγγελέα, ο οποίος αναμενόταν να ασκήσει ποινικές διώξεις για κατά περίπτωση σωματικές βλάβες, εξαναγκασμό σε γενετήσιες πράξεις και εκβίαση.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime