Μιλώντας στο LIVE NEWS η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και αναπληρώτρια περιφερειάρχης Αττικής, Σταυρούλα Αντωνάκου, αναφέρθηκε στη δολοφονία στον Πειραιά λέγοντας πως τον άνθρωπο που σκοτώθηκε τον γνώριζε. Χαρακτηριστικά είπε πως «άνθρωποι της διπλανής πόρτας είναι εν δυνάμει δολοφόνοι».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις καταστροφές που έφερε η κακοκαιρία Daniel και ερωτώμενη εάν ο Πειραιάς είναι θωρακισμένος απέναντι σε τέτοιες πλημμύρες απάντησε πως κανένα μέρος της χώρας δεν είναι θωρακισμένο σε τέτοιες θεομηνίες.

«Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Στον Πειραιά κάναμε πολλά έργα αλλά είμαι σίγουρη πως δεν επαρκούν. Εκτελούμε αντιπλημμυρικά έργα σε έκταση 45 χλμ. σε κάθε πόλη της ενότητας. Στην Αττική έχουμε εγκρίνει πάνω από 728 εκ. ευρώ για καθαρισμούς φρεατίων και αντιπλημμυρικών όμως, με την ένταση των βροχοπτώσεων πρέπει να γίνουν πολλά. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να κάνουμε έργα ουσίας, όχι ‘’φωτογραφίας’’. Πάντα προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η προστασία της ζωής των πολιτών. Ένας ακόμη λόγος είναι πως ‘’βιάσαμε’’ τη φύση. Εμείς στον Πειραιά εκτελούμε ένα αντιπλημμυρικό. Βλέπουμε τέτοιες παθογένειες και στο πολιτικό προσωπικό πρέπει να είναι ο άνθρωπος προτεραιότητα. Ο κόσμος θέλει πράξεις. Εμείς περνάμε το μήνυμα πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι με τα έργα που έχουμε κάνει».

Αναδημοσίευση από το Live News του Mega.