Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο 39χρονος ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα από έναν 68χρονο σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά. Η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς ο 68χρονος φαίνεται ότι χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε θανάσιμα τον νέο άνδρα εξαιτίας ενός διαπληκτισμού.

Πρόκειται για έναν πατέρα τριων παιδιών, αλβανικής καταγωγής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live», με τους συναδέλφους του να μιλούν για ένα ήσυχο και καλό παιδί.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από το αιματηρό περιστατικό υπήρξε διαπληκτιμός μεταξύ των δύο ανδρών σχετικά με τη λειτουργία του πάρκινγκ, με τον ηλικιωμένο, που έμενε στην περιοχή, να διαμαρτύρεται για τον θόρυβο.

Έπειτα ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και μετά εν ψυχρώ πυροβόλησε τον 39χρονο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πυροβόλησε μία φορά και έπειτα ο 68χρονος άνοιξε ξανά πυρ για να αποτελειώσει το θύμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live», ο άτυχος 39χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι διατρέχει κίνδυνο επικοινώνησε με έναν συνάδελφό του και του είπε «Κώστα, τρέξε», λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από τα σκάγια της καραμπίνας του 68χρονου.

Το θύμα διακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η στιγμή της σύλληψης του 68χρονου

Οι αστυνομικοί έφτασαν κάτω από το σπίτι του 68χρονου, αλλά για λίγα λεπτά εκείνος αρνιόταν να παραδοθεί.

Στο βίντεο ντοκουμένο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA και η εκπομπή «Live News» καταγράφεται η στιγμή που ο ηλικιωμένος βγαίνει από το σπίτι του με την καραμπίνα στα χέρια και έπειτα η ΕΛΑΣ τον συλαμβάνει.