Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με τον 32χρονο Τούρκο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγη ώρα μετά την εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα και για τον οποίο ερευνάται ο ρόλος του στην ομαδική δολοφονία. Τις πληροφορίες φέρνει στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak».

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο 32χρονος Σ. Ντ. είναι αστυνομικός που είχε αποταχθεί, ενώ το όνομά του έχει εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος Τούρκος, για τον οποίο η «Yeni Safak» λέει ότι δεν έχει ανοίξει το στόμα του στους Έλληνες αστυνομικούς, συνελήφθη με τέσσερα 9άρια φυσίγγια, καθώς και δύο πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Η «Yeni Safak» γράφει σήμερα, Παρασκευή, ότι ο 32χρονος ήταν το ένα από τα δύο πρόσωπα που επισκέφθηκαν το διάστημα από τις 4 έως τις 11 Σεπτεμβρίου το σπίτι στο οποίο έμεναν οι 6 Τούρκοι στη Λούτσα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 32χρονος Τούρκος μία ημέρα πριν από τη δολοφονία είχε διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής της Λούτσας, κοντά στο σημείο που έγινε το άγριο φονικό.

Αυτό που εξετάζεται είναι αν ο 32χρονος είχε βοηθήσει για την είσοδο στην Ελλάδα ορισμένους από τους έξι Τούρκους, καθώς και αν τους είχε μεταφέρει στην Ιταλία για να συναντήσουν τον Μ.Μ., τον Τούρκο μαφιόζο για τον οποίο φέρεται να δούλευαν οι έξι εκτελεσθέντες.