Φωτιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη, χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για τους επιβάτες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν άμεσα.

Τέσσερα οχήματα

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες.

Δείτε εικόνες:





Το λεωφορείο είχε συντηρηθεί και είχε περάσει χωρίς πρόβλημα την νυχτερινή επιθεώρηση

Το λεωφορείο που πήρε φωτιά και έγινε παρανάλωμα του πυρός στου Ρέντη σήμερα το πρωί είχε συντηρηθεί πλήρως και μάλιστα σύμφωνα με την ΟΣΥ είχε περάσει κανονικά τη νυχτερινή επιθεώρηση πριν βγει στον δρόμο.

Σε ανακοίνωσή της, η ΟΣΥ επισημαίνει πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν άμεσα και με ασφάλεια και τονίζει πως το εν λόγω όχημα έχει συντηρηθεί πλήρως.
Επίσης, επισημαίνει ότι πέρασε χωρίς πρόβλημα την προγραμματισμένη νυχτερινή επιθεώρηση.

Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, ενώ βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

«Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι, στις 12:18, στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή διερεύνησης των αιτιών της φωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω όχημα έχει συντηρηθεί πλήρως και πέρασε χωρίς πρόβλημα την προγραμματισμένη νυχτερινή επιθεώρηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΟΣΥ.