Στα ύψη παραμένει η αγωνία για το νιόπαντρο ζευγάρι από την Αυστρία τα ίχνη του οποίου αγνοούνται απ’ όταν τα νερά από τη σφοδρή κακοκαιρία «Daniel» παρέσυραν το σπίτι όπου έμεναν στα Ποτιστικά Πηλίου. Ο Φίλιπ και η Μικαέλα, όταν ξέσπασε η καταιγίδα, προτίμησαν να παραμείνουν στο σπίτι που νοίκιαζαν, θεωρώντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 24 Αυγούστου, δώδεκα ημέρες προτού χαθεί. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, καθώς μαζί με περίπου σαράντα άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν στο Πήλιο για το γάμο τους, αντάλλαξαν όρκους ζωής στο δημαρχείο.

Ποιοι ήταν

Η Μικαέλα και ο Φίλιπ, άνθρωποι με πάθος για τη ζωή, τα ταξίδια και την περιπέτεια, μοιράζονται τη μεγάλη τους αγάπη για το σκέιτμπορντ. Εκείνη ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα κατεβαίνοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Εκείνος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, έχει αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του. Όπως και σε μια τρισδιάστατη εικόνα που έχει εμπνευστεί από παραλία της Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime